دانلود کتاب آموزش و دستور پخت ۶۳ غذای ایرانی

دانلود کتاب آموزش و دستور پخت ۶۳ غذای ایرانی

 


نام کتاب
 :  آموزش و دستور پخت ۶۳ غذای ایرانی

نویسنده :  نامشخص

ناشر :  پارس بوک

زبان کتاب :فارسی

تعداد صفحه :  ۶۴

قالب کتاب : PDF

حجم فایل : ۱,۵۶۰
 Kb

توضیحات :  آموزش تهیه و پخت ۶۳ غذای ایرانی که شامل غذاهای زیر میباشد :    آبگوشت   -  عدس پلو   - آش رشته   -  باقالا پلو   -  بوقلمون سرخ شده ی درسته   -جوجه کباب   -  کباب برگ  -  کباب شیشلیک   - کباب یونانی   -  خورش قرمه سبزی   -خورش قیمه   -  کوفته تبریزی -کتلت سیب زمینی   -  ماهی قزل آلا -  میرزا قاسمی   -شیرین پلو   -  شش کباب  -  ته چین   -باقلا قاتق   -  دلمه برگ مو  -  اسلامبولی پلو   - قلیه اسفناج  -  گوشت چرخ کرده با نیمرو   -حلیم بادنجان   -  چمبرگر یا استیک چرخ کرده   -ژیگوی گوساله – کباب چرخ کرده تابه ای   -  یک نوع خوراک با قارچ   -  خورش اسفناج و آلو   -خورش هویج   -  کوکوی سبزی– لازانیا با سوسیس یا کالباس   -نرگسی  اسفناج   -املت گوجه فرنگی   -  املت ساده  -  اردور ماهی تن و تخم مرغ سفت   -راگو   - سبزی پلو  -  سالاد الویه   -شامی پوک یا شامی لپه   -  شنیتسل مرغ  -سوپ جو   -  تاس کباب   -  ترشی سبزی  خلوط   -بریانی   - کیک یک تخم مرغی   -  دمی باقلا   -فیله ماهی با اسفناج   -   گراتن سیب زمینی   -حلوا   -  کله جوش  -  خورش فسنجان   -کوفته ی مرغ   -  کوکوی گل کلم- ماهی  دودی   -نرگسی لوبیا سبز   -  ناز خاتون  -  پاته جگر   -راتاتوی   -  رولت گوشت  -  شله زرد   -استیک کبابی با خردل   -  زبان گاو یا گوساله

 

 

لینک دانلود:

 http://dl.parsbook.org/server3/uploads/63ghaza.zip

1 نظر

  1. manicuremanicuresays:

    Wow, this paragraph is good, my younger sister is analyzing these kinds of things, so I am going to tell her.